Brilianz tandpasta, afblegningskit, tandtråd, floss sticks, mundskyld og tungeskraber giver den ultimative mundhygiejne og pleje oplevelse, med særlig fokus på hvidere tænder og flottere smil.

Dit smil kan ændre en persons dag

Et smil kan skabe nye relationer. Det kan ændre ens dag, hvis de møder en meget imødekommende person som smiler på deres vej. Vi reagerer på følelser og et smil afspejler glæde, accept og tillid. 

Men tænker vi egentlig over hvad der gør vores smil flot? Det er de færreste der kan klage over kridhvide tænder, i virkeligheden kan det være rigtig svært for mange at have et flot smil især hvis rødvin, kaffe og sodavand er en fast del af deres dag. Men det kan lade sig gøre at have et kridhvidt smil lige meget hvilken alder du har.

Vi bruger ekstremt mange tandpasta tuber, tandbørster og tandtråd på et år, men tænker vi over om det er de rigtige valg for os, når vi køber produkterne? Eller er det tilfældigt for hver gang?

Man kunne ønske sig en tandpleje rutine som ikke bare renser dine tænder men også sørger for at vedligeholde en flot hvid nuance, som alle ville ønske de havde!

Tandpleje er en vigtig del af vores hverdag, vi må ikke lade det være til tilfældighed.

Brilianz tandpleje produkter, har fokus på afblegning og vedligeholde af mundens naturlige balance, hvilket gør det lettere for dig at få begge behov udfyldt på én gang. 

Med vores Brilianz tandblegningssæt kan tænderne igen blive vist frem på smukkeste vis, da de efter ganske få behandlinger skinner om kap med solen igen. Er tandbørstningen

og den øvrige mundhygiejne også god, er der ikke langt til, at du får hvide tænder og et smil, som aldrig set før.

Få et skinnende hvidt smil med Brilianz tandblegningssæt

Aktiv formel til hvidere tænder

Vores tandblegningspen er meget god i brug, da den har en effektiv og aktiv formel, der hurtigt giver dig markant hvidere tænder. Det fantastiske ved produktet er, at den er nem at bruge for enhver og skånsomt giver dig hvidere tænder.


For at få det bedste resultat med vores tandblegningspen

skal blegningen ske i følgende trin:


  1. Børst tænderne grundigt og skyl efter med vand inden behandlingen.
  2. Fjern låget på pennen og drej den i bunden, indtil du ser den flydende blegningsgel.
  3. Hold munden åben og undgå, at læberne kommer i kontakt med tænderne.
  4. Påfør et tyndt lag gel på de tænder, du gerne vil have bleget. Undgå at ramme tandkødet.
  5. Lad gelen sidde og virke i den anbefalede tid (står i brugsanvisningen)
  6. Skyl munden grundigt med vand og undgå at spise, drikke

og ryge i den efterfølgende time efter behandling.

Adresse

Læhegnet 73 1 2620 Albertslund

Kontakt os

Sociale medier

Informationer

Mail: info@tbpsupply.dk

Telefon: +45 28 10 00 55