Dashy er et øjenunivers, der er udviklet omkring innovation bæredygtighed og genbruelighed, og tilbyder kvalitets-øjenvipper samt øjen tools.

“Øjnene taler sig eget sprog…”

Hvad er det første man ser når man møder en ny person, er det ikke øjnene? Øjnene taler sit eget sprog og er en indgang til en person. Mange gange fortæller de en historie som ikke har brug for ord. 

Øjne er forskellige og unikke alt efter farve, form og størrelse. Dine øjne er en del af din personlighed som du skal værne om og som præsenterer dig. 

Mange undervurderer hvor meget man kan gøre for at fremhæve sine øjne. Makeup verdenen giver gode forslag på øjenmakeup såsom øjenskygge, mascara mv. Man kan altid smuksere sine øjne med øjenmakeup, især hvis man sørger for at det er de rigtige farver og den rette mængde for dit unikke look. 

En anden ting som kan gøre en markant forskel på dit look er øjenvipper. Nogle gange kan falske øjenvipper virke som en kompliceret størrelse og ikke alle er vant til at bruge lim til øjenvipper dagligt. Men vi ønsker alle en øjen rutine som fremhæver det bedste i vores look og som er let – og det findes altså!

Øjenvipper med lim er en tilvænningssag og mange har fundet ud af hvordan man hurtigt og nemt kan få øjenvipper på uden at det er kompliceret eller gridser.

Men hvad med øjenvipper uden lim? Hvad hvis du kan tage din daglige eyeliner på også lade vipperne sidde fast på eyelineren? Det lyder som en drøm, men det kan skam lade sig gøre. 

Fordelene ved øjenvipper er nemlig, at du undgår at slide dine egne øjenvipper med mascara og i stedet skaber et fyldigt look med vipper der passer til dine øjne. 

Selvom din øjenrutine er nem og hurtig, så skal du altid huske at pleje øjnene ligesom resten af ansigtet. Øjenpleje kan gøres ved brug af øjenvippe serum og øjenbrynsserum, som sikrer at du konstant har fyldige, lange og sunde vipper og bryn.

Kombinerer du en god øjenpleje rutine med et nemt og hurtigt øje look, vil du kunne mærke en ændring i din hverdag! 

Adorable

Magnetiske øjenvipper

Faux Mink magnet vipper benytter en revolutionerende magnet-teknologi, der bruger usynlige magneter, som helt strategisk er indlejret fra den ene ende til den anden. Det sikrer, at vipperne lægger sig helt problemfrit langs din naturlige vippelinje.

Princess

Faux Mink øjenvipper

– veganske og nemme at style

Foxy Lashes øjenvipper er falske vipper af højeste kvalitet. De giver en let og fluffy

fornemmelse – men med en god samvittighed, da de er fremstillet af syntetisk fiber. Det er dog svært at se, da de hverken føles eller ser syntetiske ud.

De er lavet til at give dig maksimal volumen og har derfor en god længde. De er både veganske og minkvenlige og kan derfor bæres af alle uanset livsstil eller

holdninger med god samvittighed.


Der er ingen grund til at nøjes, når du kan få det bedste med Faux Mink Magnetic Lashes.

Smokey

Slut med lim på vipperne

Det smarte med Faux Mink magnetiske vipper er, at du ikke behøver bruge den mindste smule lim for at fastgøre dem. Det gør oplevelsen af vipperne både lettere og hurtigere. I stedet fastgøres de med små stærke magneter, der er fordelt over vippebåndet. Du kommer derfor ikke til at gå på kompromis med hygiejnen – og så er de endda genanvendelige, hvilket sparer dig for mange penge i længden.

Adresse

Læhegnet 73 1 2620 Albertslund

Kontakt os

Sociale medier

Informationer

Mail: info@tbpsupply.dk

Telefon: +45 28 10 00 55