Royal Skin tilbyder populære og effektive hud-, hår- og kropspleje produkter til en god pris.

Gode vaner skal være lette og effektive

De fleste af os har en morgen og aften rutine, om det er at børste tænder og børste hår eller 10 steps for hudpleje, så er rutinerne bygget op omkring vaner som gør os og glade og forhåbentligt giver et resultat vi ønsker.

Nogle gange er det sundt at vurdere, om ens rutine kan opgraderes uden at det behøver at blive kompliceret. Vaner kan være svære at opbygge, men så længe man gør det let, så kan du altid gøre om på dine rutiner.

Man kan nogle gange af mangel på viden holde sig fra nye ansigt, krop eller hårprodukter, men hvad hvis der fandtes produkter var lige til at bruge lige meget hvilken slags hud, hår eller krop du har? 

Elektroniske produkter er et luksus når det kommer til pleje verdenen, de sørger for at gøre arbejdet, du skal bare tænde for det og nyde rejsen. 

Derfor kan du altid inkludere Royal Skin produkter i din plejerutine, uden at være bange for om det er noget for dig eller om det er for kompliceret at bruge. De er lavet til at gøre din pleje rutiner mere effektive uden komplikationer. 

Få nye lette vaner til din morgen og aften rutine og bedre resultater.

Få ren hud med Royal Skin

Royal Skin porerenser

Sig farvel til hudorme med Royal Skin vakuum porerenser

Hudorme er noget, vi alle har, men som vi alle også gerne vil være fri for, da de får huden til at se uren ud. Men det er slut med Royal Skin vakuum porerenser, der med brug af vakuum suger hudorme, døde hudceller og andre urenheder ud af huden

og efterlader den flottere og mere ren.


Sammen med en god og sund hudpleje, der renser i dybden og giver den rette fugt, er den oplagt til mænd som kvinder, der har problemer med hudorme og uren hud generelt, og som gerne vil have en hud, der i højere grad stråler og er fri for urenheder.


Hjælp huden på vej for det bedste resultat

Selvom Royal Skin vakuum porerenser er meget effektiv i brug, bliver den endnu mere effektiv, hvis du forbereder huden og dermed hjælper processen på vej. Inden du derfor bruger hudorme sugeren, anbefaler vi, at du damper huden i fem til ti minutter. Det får porerne til at åbne sig, hvormed det bliver endnu lettere for vores vakuum porerenser at suge urenhederne ud af de porer, der er tilstoppede.


Inden du starter behandlingen, skal du lægge et engangsfilter i porerenseren, da det opsamler de opsugede hudorme, tør hud og andet skidt. Vask gerne huden efter brug og afslut med koldt vand for at lukke porerne til igen.

Livet er let med 5-i-1 ladies kit

Aldrig har det været nemmere at få langtidsholdbar glat hud. Vores 5 in 1 ladies kit er en ny og avanceret epilator, der er designet og konstrueret til at give dig glattere resultater og en større følelse af velvære.


Vores smarte 5 in 1 ladies kit har 5 funktioner, udover at kunne hjælpe dig med effektiv hårfjerning så har maskinen også en ansigtsbørste, som du med fordel kan bruge før eller efter hårfjerningen. På den måde kan du blive hårfri i op til 4 uger. Den er forbedret på mange punkter sammenlignet med andre produkter på markedet og kan således fjerne op til 60% mere hår fra roden. Det betyder, at du kan nyde en glat hud i meget længere tid.

Lipstick epilator

Skånsom hårfjerner til ansigtet  

Selvom vi helst gerne vil være fri for dem, så er de der; hår. Hår i ansigtet er noget er det mest almindelige, men er samtidig noget, vi alle gerne vil være fri for. Med vores revolutionerende Lip Stick Epilator til ansigtet kan du blive fri for hår på en hurtig og smertefri måde.


Vores hårfjerner til ansigtet er så smart, at du ikke behøver vente på, at hårene gror ud, så du igen kan fjerne dem. Med hjælp fra en særlig teknologi griber den fat i selv de mindste og korteste hårstrå og efterlader din hud silkeblød efter brug. Brug den som en del af din daglige plejerutine og få en glat og silkeblød hud hver dag, hele tiden.

Silikone ansigtsbørste

Få huden til at stråle med Royal Skin silikone ansigtsbørste

Det er i den gode og grundige pleje, at huden kommer til at gløde og stråle. Det er netop, hvad den kommer til med Royal Skin silikone ansigtsbørste, der med vibrationer og cirkulære bevægelser trænger dybt ned i huden og renser for selv de mindste urenheder samt bidrager til dannelsen af nye celler. Sammen med en god rensegel er den oplagt til kvinder og mænd, der har problemer med uren hud og som samtidig gerne vil have en hud, der både ser velplejet, yngre og mere jævn ud.

Hårstyling, pleje og fjerning

Gør daglige rutiner til en drøm

Få skinnede glat hår med TBP’s glattebørste

Det skal være let at gøre sig klar og style håret om morgenen. Det er, hvad du kan forvente med TBP’s glattebørste, der med sine børster effektivt glatter håret og efterlader det skinnede og pænt, selv hvis du har genstridige krøller, der normalt er svære at tæmme med et glattejern. Sammen med god pleje og beskyttelse af håret, bliver håret flot og lækkert at se på. Takket være børsterne kommer du nemt til i områder, hvor det normalt at svært at komme til med et traditionelt glattejern.

Få det flotteste skæg i byen

Sig farvel til sjusket skæg med en glattebørste


Det bliver pludseligt overskueligt og nemt at gøre sig klar om morgenen eller inden en særlig lejlighed med TBP glattebørste. Det er slut med krøller eller filtret skæg, da børsten effektivt glatter skægget og efterlader det pænere end nogensinde før. Det gør den selv ved det mest tykke og genstridige skæg, uden at være nervøs for at brænde dig.


Glat skægget med din foretrukne temperatur


Om skægget er tyndt eller tykt, krøllet eller kruset er ingen hindring for vores glattebørste til skæg. Temperaturen indstilles nemt på håndtaget og tager kun ganske få øjeblikke at blive klar til brug. Glatningen er behagelig og brænder hverken dit skæg eller huden i ansigtet eller på dine hænder, da der er tænkt på dette hele vejen rundt.

Med et 360 graders drejekabel er det også nemt og bekvemt at benytte børsten, da du ikke behøver tænke over, hvordan du placerer børsten eller din arm for den mest effektive glatning.

Massage hver dag

Få en sundere hovedbund med vores

massagebørste


Følelsen ved frisøren er ikke til at tage fejl af. Den er behagelig og nærmest magisk for hovedbunden. Men kommer du også hjem og har uglet hår eller en trist hovedbund få dage efter igen? Sådan behøver det ikke være længere, da du med vores ergonomiske massagebørste til hovedbunden skånsomt kan udrede filtret hår og massere shampoo ind i hovedbunden og dermed give en afstressende hovedbundsmassage.


De bløde silikonepigge hjælper med at vaske hårprodukter ud og fjerne fedt og andet skidt fra hovedbunden, hvilket efterlader dit hår skinnende og rent. Vores massagebørste egner sig til alle hårtyper og har flere forskellige egenskaber, som hjælper til en sundere hovedbund.

En kropstrimmer du kommer til at elske

Alle mænd fortjener optimal hudpleje og kropsbarbering uden irriteret hud og snitsår efterfølgende. Med de revolutionerende skæreblade på trimmeren, er det slut med at skære sig, da de aldrig kommer i kontakt med huden.


No Cut Body Trimmer beskytter din hud, når du trimmer dine kropshår, takket være blade, der er skånsomme mod huden og kamme, der er udviklet til at give den mest behagelige barbering.


Med vores kropstrimmer ved hånden, behøver du ikke længere forskellige enheder eller dårlige skrabere, da den kan trimme alt. Kropsbarbering har aldrig været så let.

Adresse

Læhegnet 73 1 2620 Albertslund

Kontakt os

Sociale medier

Informationer

Mail: info@tbpsupply.dk

Telefon: +45 28 10 00 55