Dette produkt er under udvikling. Information følger.

Skriv til os på info@tbpsupply.dk hvis du ønsker at vide mere.

Vingummier der gavner dit helbred

Alle ved hvor vigtigt det er at tage kosttilskud, da vi ikke altid får alle nødvendige vitaminer i vores kost. Men hvor mange tager skridtet videre og får undersøgt hvilke vitaminer de har brug for og dernæst begynder at tage dem dagligt?

Mange kan relatere til, at der er nogle ting der står i vejen for, at man ikke tager sine vitaminer. Måske ved du ikke hvad du faktisk har brug for? Eller du glemmer dem fordi de ikke står fremme? Eller, som mange andre, kan du heller ikke lide at tage piller?

Disse udfordringer er reelle og nogle vi skal gøre noget ved. Udover, at det er vigtigt at få undersøgt hvad man personligt har brug for, så er der også vitaminer som kan gavne alle, uanset alder, køn og helbred. Derudover, er piller ofte associeret med sygdom og derfor kan det være forfriskende at tage kosttilskud i anden form. 

De fleste kan relatere til at slik ofte er forbundet til hygge og selvforkælelse. Hvad hvis man kunne få sine kosttilskud til at smage og se ud som slik, men hvor dets indhold i stedet gavner?

Vingummi kosttilskud vil gøre det lettere for dig at få dine vitaminer dagligt, da man ser frem til at tage dem og de smager godt! Flaskerne er alle hvide og de ser ikke grimme ud på køkkenbordet, hvilket også er et plus. 

Måske kan vingummi kosttilskuddet være med til at ændre dine vaner og give dig det tilskud du mangler i hverdagen. Du skal blot se frem til en lille godte hver aften.

Adresse

Læhegnet 73 1 2620 Albertslund

Kontakt os

Sociale medier

Informationer

Mail: info@tbpsupply.dk

Telefon: +45 28 10 00 55